site logo

Vdink fa’amatalaga kiosk komepiuta fa’asalalauga tagata ta’alo fa’ailoga fa’ailoga fa’ailoga

1. O tagata matamata i mea faʻasalalau masini faʻasalalau ma le tele o atinaʻe gafatia i le lumanaʻi o le tele o talavou, vaeluaga-vasega, ma vaega maualuga aʻoaʻoga. Ona o nei vaega o loʻo i ai le malosi faʻatau ma le malosi o faʻatauga maketi, o le lumanaʻi o masini faʻasalalauga e tele le atinaʻe.
2. O le masini faʻasalalauga e faʻavae i luga o tekinolosi maualuga. E tatau ona i ai ni lagolago faʻapitoa i le faʻatinoga o maketi. E tatau ona suia le manatu masani e fetaui ma manaʻoga o tagata faʻasalalauga ma tagata faʻatau. E na’o le tu’ufa’atasi o taleni o lo’o i ai le tomai i le fa’atonutonuina o ata vitio, fa’asologa o ata, ma isi mea faapena e mafai ona maua se avanoa fa’atauva i le maketi i le lumana’i.
3. O le faʻalauiloaina i luga o le masini faʻasalalauga o le tasi-i-le-tasi, faʻamaonia, faʻatau-taʻitaʻia, e le faʻamalosi, laasaga i lea laasaga, ma se tau maualalo ma le faʻalauiloaina o tagata, aloese mai le faʻalavelaveina o faʻatauga malosi e tagata faʻatau, ma e ala i le Tuuina atu o faʻamatalaga e fausia ai sootaga lelei umi ma tagata faʻatau.

2022.03.17