site logo

Киосци во трговски центар за демо уреди за дигитални знаци на Vdink кои рекламираат електронски табли за обележување

(1) Киосци во трговски центар за демо уреди за дигитални сигнали Vdink кои рекламираат електронски табли за обележување до 4K резолуција со висока дефиниција, 1.07 милијарди бои, прецизен приказ на деталите, со реални ефекти на приказот.
(2) Светлината на екранот може да достигне до 700 cd/m², а киосците во трговскиот центар за демо уреди за дигитални сигнали Vdink кои рекламираат електронски табли за знаци може јасно да се прикажат кога осветленоста на светлината е силна, што може да ги задоволи барањата на строгите сценарија на примена, како на пр. приказ на продавница и јавен приказ.
(3) Киосци во трговски центар за демо уреди за дигитални сигнали Vdink кои рекламираат електронски табли за обележување работи 7×24 часа на ден, со индустриски животен век до 50,000 часа и поддржува функции за спиење/будење. Погоден е за продавници, брза храна и други долго отворени комерцијални и супермаркети угостителски продавници.
(4) Функцијата за заклучување на екранот, далечинскиот управувач, надворешните копчиња, USB тастатурата и глувчето се заклучени откако ќе се вклучат за да се спречат неовластени операции да се користат на јавни места.
(5) Богати и разновидни I/O интерфејси, силна компатибилност и целосно задоволување на потребите на различни сценарија.