site logo

ʻO ka pā hoʻolaha waho Vdink alakaʻi i ka pale hoʻolaha lcd hōʻike hoʻolaha hoʻolaha

1. ʻO ka mīkini hoʻolaha kā mākou ala maʻamau o ka noho hoʻolaha. Hiki iā mākou ke ʻike i ke ola ʻana o nā ʻano hoʻolaha āpau ma nā wahi āpau o ko mākou ola. I loko o ka hōkele lobbies, panakō lobbies, halemai corridors, noho wahi, etc.Vdink waho hoʻolaha pale alakaʻi hoʻolaha hoʻolaha lcd hōʻike hoʻolaha.
2. ʻO ka mīkini hoʻolaha he ʻano hou o nā lako akamai. Hoʻokumu ia i kahi ʻōnaehana hoʻolaha hoʻolaha hoʻolaha piha ma o ka mana lako polokalamu terminal, hoʻoili ʻike ʻike pūnaewele a me ka hōʻike terminal multimedia. Mea multimedia no ka hoʻolaha.Vdink hoʻolaha hoʻolaha waho alakaʻi i ka pale hoʻolaha lcd hōʻike hoʻolaha
3. ʻO ka mīkini hoʻolaha ʻaʻole ia he hana o ka pāʻani ʻana i nā hoʻolaha ma ke ʻano maoli, hiki ke hoʻohana ʻia e hoʻolaha i ka ʻike ʻoihana, ka moʻomeheu ʻoihana, nā hana, a i ʻole nā ​​​​hana ʻē aʻe e like me ka hoʻokele palapala ʻāina a i ʻole ke kahe hana, a me ka hoʻomohala ʻana o ka Pūnaewele. , Hoʻolaha E hoʻomaikaʻi hou ʻia ka ʻenehana o ka mīkini hoʻolaha, a ʻo ka laulā noi o ka mīkini hoʻolaha i ka wā e hiki mai ana e lilo i mea nui a nui loa.

 

2022.05.31