site logo

Vdink fa’ailoga numera potu fono fa’ailoga fa’apipi’i lau kiosk fa’asalalauga

1. E mafai ona fesiligia e le auala e faʻafesoʻotaʻi ai le faʻaogaina o faʻamatalaga e ala i le atinaʻe, e pei o le lisi numera o nofoaafi, faʻamatalaga o fefaʻatauaiga, taʻiala toe faʻafoʻi, fesili siaki tiketi ma isi galuega, e le gata ina faʻaitiitia ai le mamafa o le pulega o feoaiga, ae na o le pasese e manaʻomia. pa’i ma kiliki e fesili .
2. I totonu o le masini faʻasalalauga i totonu o le falemataʻaga, o mea na tutupu faʻasolopito ua mavae, tagata, mea faitino, humanities, ma isi mea e mafai ona toe gaosia e pei o ananafi.
3. O loʻo faʻaogaina e le falemaʻi le faiga o fesili paʻi e faʻaalia ai le siata o le faagasologa o gaioiga mo vailaʻau, totogifuapauina o taotoga, faʻatagaina o maʻi, ma suʻesuʻega, o le faʻafanua faʻasalalau azimuth o matagaluega taʻitasi i le falemaʻi, o le faʻalauiloaina puupuu o le falemaʻi ma fomaʻi i totonu. matagaluega taitasi, ma le lisi o fomai i matagaluega taitasi i le aso. , faʻafeiloaʻi o tagata faʻapitoa faʻapitoa i le falemaʻi mo faʻatalanoaga, faʻaofiina o mea fou o auaunaga i le falemaʻi, ma isi.

2022.03.01