Inteligentná tabuľa Vdink na predaj interaktívny panelový softvér výučbová zobrazovacia tabuľa

Inteligentná doska 1.Vdink na predaj interaktívny panelový softvér na výučbu zobrazovacej dosky. Vdink smart all-in-one machine je inteligentný terminálový produkt, ktorý integruje multifunkčné aplikácie a aplikácie s viacerými scenármi a poskytuje platformu inteligentnej spolupráce pre kancelárske, vzdelávacie, finančné, medicínske a iné terminálové scenáre.
2. Okrem funkcií rozpoznávania textu, ovládania gestami, zdieľania informácií, optimalizácie poznámok, skenovania kódov a anotácií všetkých kanálov, inteligentný all-in-one stroj Vdink integruje aj funkcie bezdrôtovej projekcie obrazovky a vzdialenej konferencie a dokáže byť vybavený duálnymi systémami Windows a Android, vďaka čomu sú stretnutia efektívnejšie a komunikácia pohodlnejšia. Inteligentná tabuľa Vdink na predaj interaktívny panelový softvér na výučbu zobrazovacej dosky.
3. Preto sa výrazne zvýši interaktivita stretnutia, zlepší sa efektívnosť stretnutia a zrealizuje sa medziregionálna komunikácia a okamžité zdieľanie obsahu stretnutia, čím sa účastníkom stretnutí a manažérom poskytne pohodlné, efektívne a inteligentné prostredie stretnutia. Inteligentná tabuľa Vdink na predaj interaktívny panelový softvér výučbová zobrazovacia tabuľa.

2022.4.13