site logo

Vdink pizarron infantil рамен телевизор интерактивен екран на допир интерактивен канал

1. Машината сè-во-едно на допир постепено ја замени позицијата на традиционалните рекламни медиуми, овозможувајќи им на корисниците вистински да ги искусат карактеристиките на интеракцијата меѓу човекот и компјутерот.
2. Работата на машината сè-во-едно со допир е едноставна и можете директно да го користите прстот или пенкалото на допир за да вршите операции на допир на машината сè-во-едно со допир. Може да реализира повеќекратен допир, десет прсти се користат истовремено, без повлекување на допир, а системот се-во-едно со допир може автоматски да се коригира.
3. Сè-во-едно со допир има висока дефиниција и може да работи без стакло. Барањата за животната средина не се високи, а чувствителноста е висока. Погоден за работа во различни средини. Vdink pizarron infantil рамен телевизор интерактивен панел екран на допир интерактивен казнен

 

2022.05.26