Vdink interaktívna tabuľa obrazovka dotykový monitor digitálna tabuľa pre domácnosť

1.Vdink konferenčný tablet dokáže rýchlo vybudovať medzipriestorovú spoluprácu medzi rôznymi oddeleniami a podnikmi v rôznych regiónoch v krátkom čase v scenári obchodných stretnutí, čím sa zlepší aktuálnosť a efektívnosť komunikácie. Vdink interaktívna tabuľa obrazovka dotykový monitor digitálna tabuľa pre domácnosť.
2.Vdink interaktívna tabuľa obrazovka dotykový monitor digitálna tabuľa pre domácnosť. Keď sa po uvedení produktu spoločnosti vyskytne chyba, technici môžu okamžite uskutočniť videokonferenciu kdekoľvek, aby sa rýchlo dostali do stavu konferencie; alebo pri vyjednávaní obchodnej spolupráce s dodávateľmi môžu firmy nahrávať zmluvy a obchodné podmienky pre komunikáciu v reálnom čase a dodávatelia môžu tiež Súčasne zdieľať najnovšie suroviny a produkty a pod. a viesť ďalšie diskusie o obsahu spoločnej spolupráce.
3.Vdink interaktívna tabuľa obrazovka dotykový monitor digitálna tabuľa pre domácnosť. Či už ide o formálne stretnutie alebo núdzové a dočasné stretnutie na diaľku, spoločná komunikácia na podnikových obchodných stretnutiach už nebude problémom a bude existovať lepšia interaktívna skúsenosť v kolaboratívnej komunikácii.

2022.4.8