Interaktívna inteligentná tabuľa Vdink obrazovka dotykový monitor interaktívna tabuľa

1. Interaktívnu elektronickú tabuľu je možné použiť aj ako PC tabuľu. Pripojte elektronickú tabuľu k PC. V súčasnosti je elektronická tabuľa ekvivalentná s tabuľou na ručné písanie s obzvlášť veľkou plochou. Môžete naň písať a kresliť a zobrazovať ho na PC v reálnom čase. , súbor sa uloží ako grafický súbor.Vdink interaktívna inteligentná tabuľa obrazovka dotykový monitor interaktívna tabuľa.
2. Interaktívna elektronická tabuľa môže komunikovať s ostatnými kanceláriami a konferenčnými miestnosťami prostredníctvom siete na realizáciu sieťových konferencií. Interaktívna tabuľa Vdink s dotykovým monitorom interaktívnej tabule.
3. Interaktívna elektronická tabuľa sa používa aj v mnohých oblastiach, ako je dištančné vyučovanie a školenia. Reaguje na dopyt trhu najrýchlejšou rýchlosťou a bezplatný interaktívny zážitok získava priazeň záujemcov. Zbavuje sa predchádzajúceho režimu bielej tabule a skutočne maximalizuje sieť a zlepšuje efektivitu každodennej práce. Interaktívna tabuľa Vdink interaktívna inteligentná tabuľa obrazovka dotykového monitora interaktívna tabuľa.

2022.3.25