Interaktívna inteligentná tabuľa Vdink elektronická zobrazovacia doska interaktívny panelový displej

1. Konferenčný tablet má tiež hostiteľské riadiace centrum na nastavenie prevádzkových povolení pripojeného zariadenia, ako je povolenie zdieľania obrazovky, vyžadovanie povolenia na zdieľanie a nemožnosť zdieľania.Vdink interaktívna inteligentná tabuľa elektronická zobrazovacia doska interaktívny panelový displej.
2. V ovládacom centre hostiteľa môžete tiež nastaviť povolenia na prezeranie, ovládanie a poznámky. Po autorizácii môže mobilný terminál vykonávať bezdrôtovú anotáciu a ovládať operácie na veľkej obrazovke pomocou funkcií „spätný prenos obrazovky“ a „inteligentné diaľkové ovládanie“. , osobný terminál synchronizuje obsah veľkej obrazovky v reálnom čase.Vdink interaktívna inteligentná doska elektronická zobrazovacia doska interaktívny panelový displej.
3. Interakcia na viacerých obrazovkách, zdieľanie v reálnom čase. Inteligentný konferenčný tablet realizuje interakciu PC, mobilného telefónu, konferenčného tabletu a iných zariadení na viacerých obrazovkách, čím spĺňa potreby viacerých konferenčných scenárov. Interaktívna inteligentná tabuľa Vdink elektronická zobrazovacia doska interaktívny panelový displej.

2022.03.24