Interaktívna tabuľa Vdink zobrazuje interaktívnu obrazovku používanú inteligentnú tabuľu

1. Pri použití v nemocniciach pri konzultáciách s pacientmi na diaľku môžu vstavané mikrofóny s 8 lúčmi prenášať detaily diskusie k pacientom jasným a plynulým spôsobom; súčasne môže zodpovedajúci zvuk s vysokou vernosťou presnejšie a obnovenejšie vysielať druhú stranu. informácie, obnoviť scénu osobných konzultácií a komunikácie.Vdink interaktívna tabuľa zobrazenie interaktívnej obrazovky používa inteligentná tabuľa.
2. Pri vedení konzultácií a diskusií podporuje prezentácie a anotácie. Lekári môžu zobrazovať, analyzovať a komentovať lekárske plány na obrazovke premietaním údajov o pacientovi na obrazovku a zdieľať informácie zo zdravotných záznamov počas videokonferencií, čím šetria čas a náklady. . A zdieľajte výsledky diagnostiky kedykoľvek, aby ste dosiahli vzájomné uznávanie výsledkov inšpekcie. Vdink interaktívna tabuľa zobrazuje interaktívnu obrazovku používa inteligentnú tabuľu.
3. Funkcia prezentácie na rozdelenej obrazovke výrazne zlepšuje efektivitu konzultácií s viacerými stranami. Lekári môžu pomocou počítačov, mobilných telefónov a tabletov súčasne vykonávať projekciu na rozdelenej obrazovke, porovnávať viaceré röntgenové snímky a informácie o príznakoch, spoločne analyzovať a diskutovať o chorobe a zlepšiť efektivitu a presnosť čítania. Displej interaktívnej tabule Vdink interaktívna obrazovka používa inteligentnú tabuľu.

2022.03.03