Vdink smart tabuľa do konferenčnej miestnosti smartwhiteboard digitálna interaktívna tabuľa

1. Pre ľudí na pracovisku je využívanie stretnutí na tímové diskusie a rozhodovanie dôležitou súčasťou ich každodennej práce. Od podnikového rozhodovania, strategických diskusií až po prezentácie malých projektov, produktový dizajn atď., konferenčné diskusie zohrávajú veľmi dôležitú úlohu. V procese diskusií na stretnutiach však dennodenne komunikujem so zákazníkmi cez mobilné telefóny. Mnohé dokumenty sú uložené priamo v mobilnom telefóne a nie je možné ich zobraziť na veľkej obrazovke. Preto je zdĺhavé a pracné prechádzať dokumenty pred stretnutím tam a späť. Konferenčný tablet za vás tieto trápenia dokonale vyrieši.Vdink smart tabuľa do konferenčnej miestnosti smartwhiteboard digitálna interaktívna tabuľa.
2. Vdink smart tabuľa pre konferenčnú miestnosť smartwhiteboard digitálna interaktívna tabuľa: Do konferenčného tabletu bolo pridaných veľa efektívnych a intímnych interaktívnych gadgetov. Nielenže zrýchľuje prenos súboru o jeden krok, ale znižuje aj psychický tlak „sociálneho strachu“, aktívne sa zapája do interakcie a zvyšuje efektivitu stretnutia.
3. Inteligentná tabuľa Vdink pre konferenčnú miestnosť smartwhiteboard digitálna interaktívna tabuľa:Tri praktické funkcie: rýchly prenos súboru, hlasovanie a lepiace poznámky.

2022.02.16