Vdink interaktiv tavleskjerm berøringsskjerm smartboards for utdanning

1.Vdink interaktiv brettskjerm berøringsskjerm smartboards for utdanning. Med utbruddet av epidemien øker kundenes etterspørsel etter digitalt kontor. Konferansenettbrettet integrerer flere funksjoner som datamaskiner, projektorer, høyttalere og elektroniske tavler. Sammenlignet med tradisjonelle forretningsprojektorer kan den realisere interaksjon mer praktisk og raskere. Samtidig har den også flere fordeler enn forretningsprojektorer når det gjelder oppløsning og lysstyrke på skjermen.
2. Det svært integrerte konferansepanelet kan ikke bare erstatte mange funksjoner som projektorer, gardiner, TV-er, whiteboards, stereoanlegg, kameraer osv. i det originale konferanserommet, men er også enkelt å betjene og koble til, noe som ikke bare tilfredsstiller kundene ‘ behov for videokonferanser under epidemien møte de presserende behovene til høyoppløselige telekonferanser og intelligent samarbeid på kontoret.
3.Vdink interaktiv tavleskjerm berøringsskjerm smartboards for utdanning. Det kan i stor grad forbedre effektiviteten av kommunikasjonen mellom ansatte, forbedre ledelseseffektiviteten til ledere, og også redusere kostnadene for bedriftens reiseutgifter, og bli den nyeste modusen for eksternt kontor.