site logo

Ngwa Vdink smart bọọdụ na-eri klaasị ihuenyo mmetụ mmekọrịta

1.The interactive electronic whiteboard nwere ike ikwurịta okwu na kọmputa, jikọọ na electronic whiteboard na PC, na-eji projector na-emepụta ọdịnaya na PC na electronic whiteboard ihuenyo. Site na nkwado nke ngwa pụrụ iche, enwere ike ịrụ nnukwu ihuenyo. , Nzukọ mmekọrịta mmekọrịta ma ọ bụ nkuzi gburugburu ebe obibi.Vdink smart board cost klaasị ihuenyo mmetụ mmekọrịta whiteboard ngwaọrụ.
2. Jiri a kpọmkwem n’ọnọdu pen kama òké na-arụ ọrụ na whiteboard, ị nwere ike na-agba ọsọ ọ bụla ngwa mmemme, ị nwere ike dezie, annotate, zọpụta na ihe ọ bụla ọzọ arụmọrụ nwere ike nweta na kọmputa site na iji keyboard na òké.Vdink smart. osisi na-eri klaasị ihuenyo mmetụ mmekọrịta na-acha ọcha.
3. Bọdụ ọcha eletrọnịkị na-emekọrịta ihe na-akwadokwa iṅomi. Jikọọ bọdụ ọcha eletrọnịkị ozugbo na ngwa nbipute, wee dee na bọọdụ ahụ site na mkpịsị ocha nke akọwapụtara. Mgbe ị chọrọ ibipụta, dị nnọọ pịa ebipụta bọtịnụ na panel ka ibipụta na agba ma ọ bụ nwa na white.Vdink smart osisi na-eri klas ihuenyo mmetụ mmekọrịta whiteboard ngwaọrụ.

2022.03.28