Vdink smart whiteboard til undervisning interaktiv skærm elektronisk whiteboard til zoom

1.Den interaktive elektroniske tavle kan også bruges som en pc-tavle. Tilslut den elektroniske tavle til pc’en. På nuværende tidspunkt svarer den elektroniske tavle til en håndskriftstavle med et særligt stort areal. Du kan skrive og tegne på det og vise det på pc’en i realtid. , filen gemmes som en grafikfil.Vdink smart whiteboard til undervisning interaktiv skærm elektronisk whiteboard til zoom.
2. Den interaktive elektroniske tavle kan kommunikere med andre kontorer og konferencelokaler gennem netværket for at realisere netværkskonferencer. Vdink smart tavle til undervisning af interaktiv skærm elektronisk tavle til zoom.
3. Den interaktive elektroniske tavle bruges også på mange områder såsom fjernundervisning og træning. Den reagerer på markedets efterspørgsel med den hurtigste hastighed, og den gratis interaktive oplevelse vinder efterspørgernes gunst. Den slipper af med den tidligere tavletilstand og maksimerer virkelig netværket og forbedrer den daglige arbejdseffektivitet. Vdink smart tavle til undervisning af interaktiv skærm elektronisk tavle til zoom.

2022.03.28