Vdink smartboards interaktiv skærm smart interaktiv whiteboard i klasseværelset

1.Den interaktive elektroniske tavle kan kommunikere med computeren, forbinde den elektroniske tavle til pc’en og bruge projektoren til at projicere indholdet på pc’en på den elektroniske tavleskærm. Med støtte fra specielle applikationer kan en stor skærm konstrueres. , et interaktivt samarbejdsmøde eller undervisningsmiljø.Vdink smartboards interaktiv skærm smart interaktiv whiteboard i klasseværelset.
2. Brug en specifik positioneringspen i stedet for musen til at betjene på tavlen, du kan køre et hvilket som helst applikationsprogram, du kan redigere, kommentere, gemme og alle andre handlinger, der kan udføres på computeren ved hjælp af tastaturet og musen.Vdink smartboards interaktiv skærm smart interaktiv tavle i klasseværelset.
3. Den interaktive elektroniske tavle understøtter også kopiering. Tilslut den elektroniske tavle direkte til printeren, og skriv på tavlen gennem en specifik tavlepen. Når du skal udskrive, skal du blot trykke på printknappen på panelet for at udskrive i farve eller sort/hvid. Vdink smartboards interaktiv skærm smart interaktiv tavle i klasseværelset.

2022.03.25