Vdink smart whiteboard interaktiv paneldisplay elektronisk whiteboard til teams

1. Virksomhedsmøder kræver ofte forbindelser med flere parter, interaktion i realtid og lang standbytid. Den kommercielle intelligente interaktive tavle er udstyret med en quad-core CPU for at sikre glatte møder uden forsinkelse. Vdink smart whiteboard interaktiv paneldisplay elektronisk whiteboard til teams.
2.4G, der kører stor hukommelse, 64G lagerplads, hard-core konfiguration, selv i lyset af multi-tasking møder, kan det behandles roligt, selv i lyset af heldagsmøder, er det ikke et problem at have brug for en lang standbytid.Vdink smart whiteboard interaktiv paneldisplay elektronisk whiteboard til teams.
3. Det kommercielle displaysystem er en effektiv bærer af virksomhedens brand. Uanset om det er en brancheudstilling eller en butikspromovering, om det er en kontorbygningslobby eller en virksomhedsreception, kan et effektivt og intelligent business display-system hjælpe virksomheder med effektivt at nå ud til deres publikum ved disse lejligheder.Vdink smart whiteboard interaktiv paneldisplay elektronisk whiteboard for hold.

2022.03.07